Poštujemo Mornar, ali…

U nedjelju počinje polufinalna serija ABA lige.

Crvena zvezda,koja je u ligaškom dijelu imala najbolji skor, u polufinalu se sastaje sa najprijatnijim iznenađenjem šampionata ekipom Mornara iz Bara.

“Od starta sezone govorimo šta je naš primarni cilj i došli smo do finiša tog dijela zadatka. Prvi dio je bio da obezbijedimo prednost domaćeg terena, a sada glavni dio sezone je upravo početak plejofa. Baš zato što smo se borili za domaći teren, moram da pozovem sve navijače da dođu na utakmicu da nas podrže, jer mnogo puta smo ove sezone vidjeli koliko nam znači taj vjetar u leđa i publika na našem terenu”, rekao je Dušan Aleimpijević trener Crvene zvezde.

Problem za Zvezdu je što je Nemanja Dangubić najvjerovatnije završio sezonu.

“To je još jedan razlog da dobijemo podršku i krenemo u nastavak ovog takmičenja i da zajedničkim snagama izguramo primarni cilj. Vrlo poštujem Mornar i trenera, naravno. Imaju sjajnu sezonu iza sebe, vrlo dobre partije iza sebe na svim frontovima. Apsolutno zasluženo su na tom mjestu, jako dobro igraju. Igramo kod kuće i želimo da pokažemo da smo mi u svojoj kući i da igramo pred svojim navijačima”,rekao je Alimpijević.

Prvi meč polufinalne serije Crvena zvezda – Mornar na programu je u nedjelju od 19 časova.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili