Budućnost protiv Gran Kanarije

Plavo bijeli su otputovali na Kanarska ostrva gdje ih očekuje meč 16. kola grupne faze Evrokupa protiv Gran Kanarije.

Utakmica je na programu u srijedu od 21 čas po našem vremenu, a medijima su se obratili Džastin Kobs i Aleksandar Džikić.

“Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe iz vrha. Ostalo je još svega tri kola u grupnoj fazi i svaka utakmica je bitna zbog pozicije na tabeli.Gran Kanarija je dokazala koliko je ozbiljna ekipa, cijele sezone su u vrhu grupe a u Podgorici su sjajno šutirali. I jedni i drugi ulazimo u meč sa porazima i željni da preokrenemo stvari. Važno je da izađemo sa našim najboljim fokusom i sa velikom energijom, da damo sve da dođemo do pobjede na gostovanju”, rekao je Džastin Kobs.

“Domaći tim je prvi u našoj grupi, njihovi rezultati su dokaz njihovog kvaliteta. Oba tima su različita u odnosu na naš prvi meč. Gran Kanarija je agresivan tim na otvorenom terenu, sa dobrim strijelcima i igračima sa velikim kvalitetima u izolacijama. Njihovi visoki igrači su izazov za svakog protivnika, mijenjaju igru na obije strane terena”, rekao je trener Budućnosti Aleksandar Džikić, koji danas slavi 51. rođendan.

foto:.

About The Author