Bruno Kaboklo: Mateus Saldanja mi je prijetelj, radiću sa najboljim evropskim trenerom

Bruno Kaboklo

foto: printscreen

Bruno Kaboklo posljednje pojačanje šampiona ABA lige Partizana dao je prvi intervju i kao novi igrač crno-bijelih i jasno poručio šta od njega može da se očekuje.

Bruno Kaboklo stigao je u utorak u Partizan i potpisao ugovor do kraja sezone 2024/2025. Odradio je trening sa novim saigračima i odmah dao i prvi intervju.

“Veoma sam uzbuđen i čast mi je što sam tu”, rekao je Kaboklo za Partizan TV.

Naredno pitanje je bilo koliko zna o timu i treneru.

“Mnogo mojih prijatelja mi je govorilo o Partizanu kad su čuli gdje idem. Znam da ću igrati za najboljeg evropskog trenera. Znam neke momke koji igraju ovdje. Veoma sam uzbuđen i ne mogu dočekati da zaigram za klub”.

Brazilac ima veliko iskustvo. Igrao je za selekciju Brazila, igrao u NBA, Evrokupu, njemačkom šampionatu za Ulm sa kojim je osvojio i titulu, a sada će prvi put nastupati u Evroligi.

Saopštenje Venecije o slučaju Kaboklo: Osporićemo na sudu cijeli slučaj

“Da ovo će mi biti prvi nastup u Evroligi. Znam da će biti teško, ali daću sve od sebe. Nadam se da ću dobro početi i veoma sam fokusiran da bude tako”.

Prošle sezone na njegovoj poziciji Matijas Lesor je pružao odlične partije i bio je ljubimac navijača.

“Ne osjećam pritisak, znam koje su moje vještine, znam u čemu mogu da pomognem timu. To su prije svega skokovi, i moje prisustvo pod košem”.

Kaboklo je prvi Brazilac u istoriji slavnog kluba. U fudbalskoj sekciji je već druga stvar. Mateus Saldanja najbolji strijelac Partizana, mu je poželio dobrodošlicu.

Prijetnje smrću zbog novog centra Partizana Bruna Kabokla

“Znam Mateusa Saldanju, on je moj prijatelj. Srećan sam što imam sunarodnika ovde. Mislim da je to dobro za mene. Nevjerovatno mi je što sam prvi Brazilac ovde i počastovan sam”.

O Beogradu i Srbiji ne zna puno.

“Znam malo o gradu, ali znam da su navijači veoma strastveni i da je srpski narod veoma strastven. Takav sam i ja. Igram sa mnogo strasti i snage i nadam se da ću to sve pokazati”.

MERIDIAN KAZINO: Kiša freebet-a pljušti jače nego ikada – čak 50 puta dnevno

Bruno Kaboklo bi trebao debitovati u crno-bijelom dresu u četvrtak protiv Fenerbahčea.

About The Author