Bravo za Borac

Na humanitarnoj utakmici u Boriku skupljeno 14 ipo hiljada KM za liječenje Slobodana Kesića, saopšteno iz KK Borac.

Borac je u “Boriku” organizovao humanitarnu utakmicu za pomoć Slobodoanu Kesiću, koji je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja izgubio vid i saopštili su kako je meč uspio i koliko je novca skupljeno.

Na jednoj strani su se našli bivši asovi Saša Vujasinović, Saša Vuleta, Boris Blagojević, Tomica Zirojević, Marko Šćekić, Siniša Protić, Boško Bura, Tibor Florijan, Mićo Kovačević, Aleksandar Šućur, Zoran Ćurguz…., a na drugoj strani sadašnji košarkaši Borca. Publika je mogla da uživa u atraktivnim potezima, a prije ovog meča na terenu su bili juniori Borca i juniorski tim sastavljen od igrača iz banjalučkih klubova.

“Osjećaj je jako neobičan, nisam dugo ni bio u ‘Boriku’, kada smo istrčali iz tunela vratile su mi se slike od prije 17 godina i ranije. Drago mi je da smo, nadam se, ispunili ono zbog čega smo i došli, s obzirom na to da je u pitanju humanitarna akcija, a i da vidim sve ove saigrače, pošto sam sa svima njima u nekoj fazi igrao u Borcu. Više uopšte ne igram košarku, prije tri godine sam imao nešto težu povredu, tako da sada trčim, ali to je sve. Pratio sam Borac u ovoj sezoni, koja je bila odlična, u početku nije sve išlo tako dobro, ali na kraju se sve odlično završilo”, istakao je Vujasinović za Meridiansport.

foto:printscreen

About The Author