BORBA GIGANATA ZA PRVI TROFEJ U SEZONI! A, ti je iskoristi da na tiket staviš MEGA kvotu!

PSŽ je promijenio trenera i na čelo je stigao Tomas Tuhel, a sada se bore za prvi trofej u sezoni sa Monakom. Dok je na programu klasik francuskog fudbala, ti možeš ozbiljno da zaradiš.

Nejmar, Mbape, Kavani i drugovi su veliki favoriti u ovom meču, a kvota na PSŽ je samo u okviru Meridian bonus kvota 1.95!

Ova kvota je i za 30% veća od ponuda drugih kladionica, a šta tek reći za Jovetićev Monako? Opet su otišli neki bitni igrači poput Fabinja koji je pojačao Liverpul, ali tim iz kneževine je uvijek znao adekvatno da zamijeni svoje najbolje fudbalere.

Veliki su autsajderi u ovom meču, u duelu sa velikim zvijezdama fudbala koje nastupaju za Parižane, a kvota na Monako je nevjerovatnih 5.14!

U Super kupu Francuske, u borbi za prvi trofej u Francuskoj u ovoj sezoni, mnogi očekuju duel sa mnogo golova. Ako i ti vjeruješ da će to biti slučaj, da će Falkao, Jovetić i Tilemans sa jedne, a Nejmar, Mbape i Kavani sa druge strane davati golove – kvota na 3+ je odlična!

Ko god misli da će timovi krenuti otvoreno i da ćemo ovdje od prvog minuta gledati napadački fudbal, u Meridianu ima idealnu kvotu. Samo u ovoj kladionici možeš da se kladiš na ishod poslije 10 minuta meča, a ako Monako povede možeš devet puta da uvećaš svoj ulog.

Tu je naravno i klađenje na strijelce gola u ovom meču, kvote na obe ekipe kada je prvi gol u pitanju, te konačan ishod u prvom poluvremenu, broj golova obe ekipe, a za one najhrabrije i klađenje na tačan rezultat.

Svi koji vole da kombinuju biće zadovoljni, jer je ponuda duplih igara nikad veća, zato pravac u Meridian po tiket!

About The Author

Možda ste propustili