Bogdanović bodrio Jokića, Đoković poslao poruku

foto: printscreen

Nikola Jokić sa Denverom ispisuje istoriju NBA lige.

Denver je pobijedio Majami u četvrtom meču velikog finala i na trijumf su od šampionske titule. Nikola Jokić poslije meča je govorio o mnogim temama. Sa tribina mu je podršku davao košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović, a prošli meč je pratio i Nikola Vučević iz Čikaga. Tu je i bivši igra Partizana Dru Gordon, brat Arona Gordona.

”Iskreno, od prve godine ovde pokušavam biti povezan sa svima. Bogdan je moj odličan prijatelj, Vučević je bio tu na prošloj utakmici. Tako da, imam podršku prijatelja i to mi je drago“, rekao je Jokić.

Dobio je poruku i od Novaka Đokovića.

”Đoković je nevjerovatan. Ispisuje istoriju kad god je na terenu. On je jedan od najboljih ikad, ako ne i najbolji. Ima šansu za još jednu veliku titulu. Predstavlja Srbiju na pravi način i ljudi su srećni jer ga imamo.”

Otkrio je srpski centar šta je to najbitnije za uspjehe Denvera.

”Vjerujemo jedni drugima i to je ključno. Ne opuštamo se. Znamo da radimo sjajne stvari, da možemo ispisati istoriju. Kao grupa poštujemo Majami. Narednu utakmicu igraćemo kao da je prva.”

Naveo i da ne otpisuje Majami.

”Teška utakmica kao i svaka do sada. Mislim da smo kontrolisali utakmicu skoro cijelo vrijeme. Imali su neke nalete ali smo i to iskontrolisali. Bilo je dosta otvorenih šuteva i način na koji smo igrali bio je dobar. Ja sam zadovoljan. Mi smo bili u situaciji u kojoj su oni, tako da znamo kakav im je sklop i nećemo se opuštati.”