Bogdan Bogdanović: Taj tip je bio zvijer, uvijek pozitivan, svi su ga vidjeli kao tipa ako mu se žališ, a on se nije žalio

Bogdan Bogdanović

foto: printscreen

Bogdan Bogdanović govorio je o Dejanu Milojeviću.

Bogdanović je u pobjedi Atlante protiv Orlanda 108:106 ubacio 12 poena. Poslije utakmice govorio je o Dejanu Milojeviću.

“Vidio sam sve u svlačionici, sve mi je prolazilo kroz misli, a i mi se borimo ovde sa nečim da dobijemo. Mislio sam da se ne pojavim večeras jer nisam mogao da spavam, ispao sam iz svoje rutine.

Onda sam shvatio da Milojević to ne bi želio da uradim, pitao bi me kako sam, vodio me kroz neke stvari”, rekao je Bogdan Bogdanović i nastavio:

“Niko u Srbiji nije mogao da vjeruje zbog tih vijesti. Taj tip je bio zvijer, uvijek pozitivan, svi su ga vidjeli kao tipa ako mu se žališ, a on se nije žalio, pa bi ti rekao daj da se smijemo. Samo bi to govorio. Vidjevši kakav je uticaj imao, to je toliko tužno. Mnogo igrača, trenera, širom svijeta, neće zaboraviti.

Milojević je sjajan igrač, ali nikad nije jurio karijeru i uvijek je bila porodica na prvom mjestu. Nije jurio ni novac. Mislim da je to sjajan primjer kako treba živeti život. Vjeruje da ako ne voliš svoj život, onda ne možeš ni da budeš najbolji na svom poslu.

Ljudi nekada više cijene posao nego neke druge stvari, tako da je ovo jako tužan dan”, završio je Bogdan Bogdanović.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author