Bogdan:Rekli su mi da ne budem glup s parama

 

Bogdan Bogdanović učestvovaće na Ol star meču u Los Anđelesu.

Bogdanović će igrati za “Tim svijeta”. Ono što ga posebno raduje je činjenica da će tokom Ol star vikedna moći da upozna Kobija Brajanta.

“Želim da upoznam Kobija Brajanta. On je bio moj idol, pratio sam ga mnogo. Hoću da vidim kako izgleda, koliko je visok. Nisam dobio priliku da igram protiv njega ili da ga vidim kako igra uživo”, rekao je Bogdanović za „Sakramento bee“, prenosi portal Basketballsphere.

Bogdanović je nosio broj 13 u Partizanu i Fenerbahčeu pošto je Kobi Brajant biran kao 13. pik na draftu.

U međuvremenu postao je najplaćeniji “ruki” u istoriji NBA lige sa trogodišnjim ugovorom od 27 miliona dolara.Dobio je i neke savjete od starijih igrača u klubu.

“Zek Rendolf i Džorž Hil su mi rekli da ne budem glup sa parama i da samo ako uradim nešto veoma, veoma loše mogu da izgubim sve što zaradim. Stil života ovde je drugačiji, svi igrači imamo stvari koje nam se dešavaju, igramo sa različitim timovima, trudimo se da se držimo plana igre, da mislimo samo na teren i na košarku. A, pošto ima toliko mnogo stvari van terena koje se dešavaju morate da budete pažljivi i da ne obraćate previše pažnje, inače stvari mogu da postanu stresne”, zaključio je Bogdanović.

foto:printscreen/youtube

About The Author