Bez Volera na Limož

Košarkaši Igokee u meču petog kola FIBA Lige šampiona dočekuju Limož.

Igokea je na učinku od dvije pobjede i dva poraza i trijumf prootiv Limoža im je neophodan da bi ostali u trci za jedno od prva dva mjesta iz grupe koje vodi u narednu fazu takmičenja. Posao ekipi Dragana Bajića biće težan pošto će igrati bez Teja Volera, koji je povrijedio tetivu na nedeljnom meču ABA lige protiv Mege.

“Voler će nam mnogo nedostajati, nakon prvih pregleda sumnja se na povredu Ahilove tetive, ali tek nakon detaljnih pregleda ćemo znati koliko će pauzirati, ali u svakom slučaju protiv Limoža nećemo moći računati na njega”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić i dodao:

“Već sam jednom rekao, a ponoviću, sa ovim momcima se ne bojim nikoga. Svakome ćemo stati na crtu i pokušati da ga pobijedimo. U ABA sezonu smo ušli s ciljem da što prije obezbijedimo opstanak, to smo ostvarili i do kraja ćemo juriti što bolji skor. Sam ulazak u Ligu šampiona bio je veliki uspjeh. Još smo u igri za narednu fazu i u preostale dvije utakmice nam ne pada na pamet da kalkulišemo. Naša obaveza je da napadnemo svakog. Ako nam se ukaže šansa, iskoristićemo je i tako napraviti još jedan ogroman iskorak za sve nas .

Stefan Fundić na svakom meču daje sve od sebe.

“Igramo po dvije čak i tri utakmice nedjeljno. Kao i do sada u svakoj utakmici idemo na pobjedu, imamo šansu da napravimo jedan dobar rezultat.  Sada je već situacija u grupi takva da svi moramo da gledamo i druge rezultate, ali još uvijek je sve u našim rukama. Međutim idemo jednu po jednu utakmicu, a prva je Limož.  Mislim da su jako kvalitetan tim, ne bih nikoga izdvajao, ali svakako mislim to i za nas. Ne plašimo se nikoga, idemo da pokušamo da ostvarimo pobjedu”, poručio je centar Igokee Stefan Fundić. 

Utakmica Igokea – Limož na programu je večeras od 18 časova i 30 minuta (ATV,Arenasport)

foto:Mornar MEDIA Pro

About The Author