Basketfriends i Jovanović su spremni

Zlatko Jovanović je ove sezone potpisao za Zlatibor iz Čajetine i u ovom klubu igraće u Drugoj ABA ligi.

Dok čeka početak priprema sa novim klubom ne gubi vrijeme. Posvetio se radu sa mladima i četvrtu godinu za redom ga očekuje kamp BASKETFRIENDS čiji je osnivač. Sve se dešava u Novom Bečeju na terenima koji nisu postojali do prije tri godine.

“Idejom o kampu koji je uspio prve godine rodila se ideja za terene i oni su napravljeni pored Tise i prelijep je ambijent u svakom smislu u toku kampa .Ove godine počinjemo sa radom od 05.07 i radimo u dvije smene.U zavisnosti od otvaranja granica, dolaska stranaca vidjecemo kako će sve ispasti (epidemioloska situacija ce odrediti sve ).Prva smjena nam je svakako popunjena tako da očekujemo opet uspješno ljeto za naš kamp”, rekao nam je Jovanović, koji je nestrpljiv da kam počne.

“Na kampu koji ima i individualni dio dolaze djeca iz unutrašnjosti , inostranstva. Iz svake zemlje u kojoj sam igrao imamo djece, ali i iz naše opštine i oni su svake godine tu i jako mi je drago da i dalje ima klinaca koji trče za loptom”.

Osim djece internacionalna je i trenerska ekipa koja radi na kampu.

“Trenera imamo takodje iz raznih dijelova Srbije i BIH i taj dio oko košarkaškog dijela nam je za ponos i sa naestrpljenjem čekam da krenemo i ove godine sa radom”.

Za sve koji žele da se prijave i zasnaju više o kampu možete informacije pronaći OVDJE

foto:BASKETFRIENDS