Bajić:Gospodine Čolan, izvinite nisam vas prepoznao

foto:championsleaguebasketball

Dragan Bajić još jednom apelovao da se Igokei uruči pehar i medalje.

Igokea još kao šampion BiH nije dobila pehar i medalje iako su prije više od pet mjeseci postali šampioni. Trener Igokee Dragan Bajić apelovao je na KS BiH da im se prije meča sa Nimburkom uruče medalje. Nije naišao na razumijevanje. Potom je i poslije meča sa Nimburkom reagovao, ali ništa. Danas je još jednom apelovao.

“Obratio bih se Košarkškom savez BiH i generalnom sekretaru gospodinu Čolanu kada je u pitanju pehar i medalje koje nismo dobili evo skoro pet mjeseci od osvajanja na paretku te titule. Jednostavno imam potrebu da se obratim jer i moji igrači me stalno zapitkuju. Voler dođe i pita me ‘da li je moguće da već dvije godine igramo i osvajamo sve na parketu, a ne dobijamo pehare'”. Međutim, kako je rekao Ivo Andrić ‘kad uđes u Bosnu prestaje logika’, ali meni je to teško objasniti Voleru. Samo mi koji živimo ovdje znamo za takve stvari i za takva dešavanja”, rekao je Bajić.

Čolan je u međuvremenu izjavio kako to nije u njegovoj nadležnosti.

“Ja se sada javno izvinjavam nakon onog obraćanja gospodina Čolana. Nisam znao procedure oko tih stvari, ali sam vođen nekim stvarima iz skorije prošlosti kada su se desile neke stvari pogotovo oko dodjele pehara i medalja u Širokom Brijegu. Znam pouzdano da tada nije bilo odluke Upravnog odbora da se to desi i bio sam siguran da je taj isti gospodin Čolan bez odluke UO dijelio te medalje, međutim izgleda da sam pogriješio. Gospodine Čolan, izvinite nisam vas prepoznao”, završio je Bajić.

About The Author