Bajić: U životu nisam imao šest gorih dana od ovih u Crnoj Gori (VIDEO)

Izjava trenera Igokee Dragana Bajića poslije poraza od Mornara.

Mornar je u meču 13. kola ABA lige pobijedio Igokeu 90:76 i tako aleksandrovčanima nanio treći poraz. Trener gostiju Dragan Bajić čestitao je ekipi Mornara na pobjedi.

“Iskrene čestitke Mornaru na više nego zasluženoj pobjedi. Želim im puno sreće u nastavku i da sezonu završe onako kako su zamislili” počeo je izlaganje na press konferenciji Bajić.

Osvrnuo se na činjenicu da je njegova ekipa još prošle sedmice krenula za Crnu Goru, gdje nisu odigrali meč protiv Budućnosti.

Da me pogrešno ne shvate u Podgorici i Baru, ali ne znam da sam gorih šest dana proveo nego ovih šest u Crnoj Gori. Tri smo bili u Podgorici, takva je kiša bila da nismo dana vidjeli i nigdje nismo mogli da izađemo, samo smo uveče išli na trening. To je psihički uticalo prvo na mene, a naravno i na moje momke, jer smo i u Sutomoru stalno bili u sobama. Ovdje su ljudi divni, sve je divno, ali je ovo stvarno bilo jako teško da se izdrži.  Za mene je najveća pobjeda večeras što sam vidio svog velikog prijatelja Đoka (Đorđije Pavićević). Toliko mi je srce veliko bilo kada sam ga vidio, jako mi je drago da se oporavlja. Nadam se da će biti u skorije vrijeme sve u najboljem redu, te da ćemo uskoro moći da sjednemo i popričamo, kao što smo uvijek radili ” , rekao je Bajić.

Pohvalno je govorio o napadu Mornara.

“U najavi sam rekao o kakvoj se ekipi Mornara radi. Oni su po meni jedna od najboljih napadačkih ekipa i onda ja kao trener mogu svašta da izmišljam, ali kada imate igrače koji mogu kazniti svaku situaciju, onda je to jako teško. Pokušavao sam na razne načine, ali kada vidite da smo igrali na četiri sa Atićem i Jošilom, a oni imaju Gebrijela i Bjelicu, teško je parirati. Ilić nije igrao mjesec dana, a morao je igrati na neprirodnoj poziciji pet. Ono što me brine je veliki broj izgubljenih lopti gdje smo dozvolili 20 poena Mornaru. Bili smo hendikepirani neigranjem Jovanovića i Karmajkla i bez njih je teško igrati”.

foto.KK Mornar Media PRO

About The Author