Bajić po peti put u Igokei

Dragan Bajić

foto:kosarka24.ba

Dragan Bajić novi je trener Igokee saznaje naš portal.

Igokea je sezonu u ABA ligi počela sa četiri poraza. Na početku su imali veliki peh da je pred start sezone Aleksandar Trifunović imao moždani udar, te je ekipu vodio njegov pomoćnik Marko Barać. U Igokei su odlučili da za trenera imenuju Dragana Bajića, za kojeg se vežu najsjajniji rezultati kluba, sa kojim je u sezoni 2012/2013 osvojio prvo mjesto u ligaškom dijelu ABA lige i izabran je za najboljeg trenera regionalnog takmičenja te sezone. Bajić će tako po četvrti put voditi Igokeu u ABA ligi. Domaći je trener, koji je nosio dres tog kluba, zna kako klub “diše” i nije mu prvi put da preuzima ekipu koju nije selektirao. Debi u novom mandatu imaće u nedjelju kada u Laktaše dolazi Zadar.

Dragan Bajić prvi put je Igokeu vodio 2010. godine i poslije 20 pobjeda u nizu dobio je otkaz.

Nakon toga je Igokeu preuzeo ponovo 2011. godine i dvije godine kasnije je vodio do najvećeh uspjeha – prvog mjesta u ligaškom dijelu ABA lige u sezoni 2012/2013. Nakon par kola u novoj sezoni ponovo je morao otići sa klupe Igokee.

Ponovo je vraćen 2015. godine da klubu obezbijedi opstanak u ABA ligi u čemu je uspio. Novi razlaz sa najtrofejnijim trenerom u istoriji kluba desio se 2018. godine.

foto:kosarka24.ba

About The Author