Bajić: Pad koncentracije

Košarkaši Igokee izgubili su od Budućnosti u meču 19. kola ABA lige.

Igokea i Budućnost odigrali su odličan meč u Laktašima, pravi derbi u kojem su se ekipe smjenjivale u vođstvu, a na kraju je Budućnost u finišu došla do pobjede.

Čestitam ekipi Budućnosti na pobjedi. Mislim da je utakmica bila dobra, lijepa za gledanje, sa tempom, dobrim trčanjem kod obje ekipe. Ispostavilo se tačnim ono što sam rekao u uvodu utakmice, a to je da je Budućnost na svim pozicijama kvalitetnija i bolja u odnosu na moj tim”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić i nastavio:

Mislim da smo padom koncentracije u odlučujućim momentima izgubili ovu utakmicu. Jednostavno, u nekom povratku u odbranu nismo se ‘prebrojali’, igrači Budućnosti su ostajali sami, imaju dobre šutere koji to mogu da kazne. U par navrata nismo iskontrolisali defanzivni skok, ali isto tako ni napad u posljednjem dijelu utakmice nije funkcionisao kako je bilo do tada. Čak smo izgubili neke lopte, to je sigurno razlog ovog poraza“.

Za Igokeu nema odmora. U srijedu u Laktašima gostuje ekipa Tenerifa u FIBA Ligi šampiona.

Igrali smo 35 minuta jako dobru košarku, ali šta je, tu je. Treba da se okrenemo narednim obavezama, već u srijedu nas čeka nastavak Lige šampiona i treba da pokušamo da se što bolje odmorimo i spremimo za taj meč.

Meč Igokea – Tenerife na programu je od 18 časova i 30 minuta.

foto:Nikola Vuruna/Igokea

About The Author