Bajić: Ovi momci ulažu maksimum napora

Bajić

foto:championsleague

Košarkaši Igokee u 11. kolu ABA lige gostuju Ciboni.

Igokea u Zagreb ide poslije pobjede u Češkoj protiv Nimburka u meču FIBA Lige šampiona.

“Poslije gostovanja u Češkoj i napornog puta čeka nas novi izazov u ABA ligi, a to je gostovanje ekipi Cibone. Moram istaći da smo sad baš ušli u ritam utakmica svaka tri dana, trajaće to do Nove godine, ali šta je tu je. Cibona je tim koji igra sa dobrom energijom, napadački igraju jako raznovrsno. Mislim da ćemo morati biti u punom kapacitetu ako želimo da izađemo pozitivni iz tog meča. Pokušaćemo da se odmorimo do utakmice u Zagrebu, da pokušamo odgovoriti zahtjevima koje stavljamo pred sebe na najbolji mogući način, i ja se nadam jednom dobrom odgovoru”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić i nastavio:

“Ovi momci ulažu maksimum napora uz sve probleme koje imamo, pogotovo kad je rotacija igrača u pitanju i naravno teške utakmice i teška putovanja. Stvarno nemam šta da zamjerim momcima i kako se odnose prema dresu i zadacima koje postavim pred njih. Sigurno neće biti lako ali mi ćemo u narednom periodu pokušati bilježiti dobre rezultate u Ligi šampiona i naravno u ABA ligi”, rekao je Bajić.

Igokea u nastavak sezone ulazi jača za bivšeg kapitena FMP-a Nenada Nerandžića. Meč u Zagrebu na programu je u subotu od 19 časova.