Bajić o Radanovu “Dobiće priliku, sada je sve na njemu”

Novi košarkaš Igokee Aleksa Radanov mogao bi u novom klubu da “eksplodira”.

Trener Aleksandrovčana Dragan Bajić rekao je da će novajlija dobiti šansu, ali je dodao da će njegov povratak u formu najviše zavisiti od njega samog.

“Zadovoljan zbog činjenice da je Radanov izabrao Igokeu.  Taj momak ima talenta i kvaliteta, međutim, ovo što mu se dešavalo nije bilo dobro za njegov razvoj i za njegov igrački napredak. Ja sam dugo razgovarao sa njim,  prihvatio je sve moje preporuke i sugestije, sve ono što sam mu govorio. Sad je sve do njega, najmanje do mene”, rekao je Bajić za “Srpskainfo” i dodao:

“Došao je u klub koji je odličan za afirmaciju igrača, a on je još mlad i odlično je što ima dosta prostora za napredak u igri. Na njemu je da prione na dobar rad. Imaće priliku da igra i nadam se će je iskoristiti. On može sigurno da unaprijedi igru, njegov najveći problem što nije igrao u prethodnom periodu”, rekao je Bajić

Igokea je pored Radanova do sada angažovala još četiri nova igrača. U klub su stigli Markel Sarks, D’Šoun Stivens, Nikola Tanasković i Stefan Đorđević. Trener Igokee Dragan Bajić istakao je da ovo nije posljednje pojačanje, ali da se neće žuriti.

“Treba nam još jedan igrač na poziciji jedan dva, ili dva na jedan, jednostavno košarkaš koji može pokriti oba mjesta. Nećemo žuriti, ja sam trenutno u Skoplju i trenutno sam posvećen reprezentaciji Makedonije. Treba nam pojačanje, i to ćemo čekati dok ne nađemo kvalitetnog i adekvatnog igrača koji može odgovoriti našim zahtjevima”, objasnio je Bajić.

foto:privatna arhiva

About The Author