Bajić: Ne sumnjam u moje momke

foto: Nenad Vuruna/Igokea

Košarkaši Igokee u sedmom kolu ABA lige dočekuju Cedevita Olimpiju.

Timovi su zbog reprezentativnih takmičenja imali dvonedeljnu pauzu.

“Očekuje nas nastavak takmičenja. Poslije dvije nedelje pauze uspjeli smo malo da se odmorimo i da se što bolje spremimo za nastavak takmičenja. Još nismo kompletni, dobro je poznato da je Talić još povrijeđen, Stivens je otišao i Delalić bio sa reprezentacijom. Ali evo dva, tri dana smo bili kompletni. Ja se nadam da smo se što bolje spremili za ovu utakmicu koja nas očekuje protiv ekipe Cedevita Olimpije”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić i nastavio:

“Cedevita Olimpija opet i ove sezone je dosta dobar tim kompletirala, te ušla sa velikim ambicijama. Imaju određeni kvalitet i mislim da najveću pažnju trebamo da obratimo na njihovu ofanzivnu igru. Imaju igrače koji mogu da zaprijete iz svih situacija. Dosta dobri su u unutrašnjoj igri, vanjskoj igri i bekovi su im veoma nezgodni. Ono što sigurno naš hendikep je odlazak Stivensa i sad se moramo prilagoditi na situaciju da igramo bez njega. Ali ja kao trener ne sumnjam na moje momke i da nam neće nedostajati njegov izostanak i siguran sam da ćemo pružati dobre partije i dobre utakmice i da pokušamo zabilježiti što veći broj pobjeda.”

Haris Delalić očekuje zahtjevnu utakmicu.

“U subotu nas očekuje jako bitna i zahtjevna utakmica protiv Cedevita Olimpije. Kao što znamo da je to jedan jako dobar tim sa dobrim igračima. Na nama je da pružimo jak otpor na našem terenu i uđemo veoma ozbiljno kao i u svaku utakmicu. Poslije ove reprezantitvne pauze gdje imali smo tri jako zahtjevne utakmice i čeka nas još jedna teška utakmica sutra bez prve petice, Stivena. Ali to nas ne smije poremetiti i mi ostali trebamo da iskoristimo to priliku da pokažemo volju i agresiju i dobijemo tu utakmicu u subotu.”

Meč Igokea – Cedevita Olimpija igraće se u subotu od 20 časova.