Bajić: Možemo sa Galatasarajem

Košarkaši Igokee otputovali su za Istanbul gdje ih sutra očekuje meč četvrtog kola FIBA Lige šampiona protiv Galatasaraja. Utakmica je na programu od 18 časova.
Košarkaši Igokee su put Istanbula krenuli iz Bara, gdje su igrali meč ABA lige protiv Mornara, koji su izgubili. Trener Igokee Dragan Bajić poručuje kako njegova ekipa mora u meč ući sa puno više koncentracije u odnosu na utakmicu iz Bara. Igokea i Galatasaraj su odigrali meč u Laktašima, koji je turski tim dobio u neizvjesnoj završnici.

“Poslije poraza u Baru momcima sam rekao da moramo da podignemo glave i idemo dalje. Samo gostovanje u Istanbulu donosi nam još jedan težak put. Moramo u ovaj meč ući sa mnogo više koncentracije nego u Baru. Bili smo blizu pobjede, ali nismo imali dovoljno koncentracije u pojedinim momentima. Dobro znamo Galatasaraj, odigrali smo meč u Laktašima. Oni su favoriti , ali vjerujem u svoje momke. Siguran sam da oni daju sve na parketu i sigurno da nam se taj pošten rad mora negdje vratiti. Ukoliko nam se ukaže prilika sigurno ćemo je znati iskoristiti”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Na tabeli grupe E Galatasaraj je prvi sa dvije pobjede i porazom, dok je Igokea treća sa pobjedom i dva izgubljena meča.

foto:Nikola Vuruna/igokea

About The Author