Alimpijević: Vjerujem u moje momke

Trener Crvene zvezde poslije poraza u “Morači”.

Crvena zvezda gubi u finalu ABA lige od Budućnosti 2:1 u pobjedama. U trećem meču tim Dušana Alimpijevića imao je napad za pobjedu, ali nisu uspjeli pogoditi i Zvezda je poražena 78:77.

“Fenomenalna atmosfera je viđena u ,,Morači“. Čestitam navijačima, nosili su svoj tim do pobjede. Nije atmosfera presudila. U subotu nas čeka novi dan, uradićemo sve da pobijedimo. Na najteži način moraćemo doći do pete utakmice. Više puta ove sezone smo pokazali da možemo da dođemo do pobjede u teškim momentima. Budućnost  je već viđena za osvajanje trofeja, mi se grčevito borimo za peti meč… Pod pritiskom smo i mi i oni. Zaista ne vjerujem da regionalna publika više očekuje da titulu osvoji Budućnost Voli. Nije ovdje riječ o životu i smrti”, rekao je trener Zvezde.

O posljednjem napadu svog tima:

“Mislim da sve utakmice na jednu loptu odlučuje hladna glava. Teško je ulaziti u detalje. Moramo da uradimo pravu stvar za subotu, da preguramo noć i oporavimo se. Želimo seriju ponovo u Beogradu. Apsolutno mislim da nam je nedostajalo malo sportske sreće, a suđenje neću komentarisati”.

Postoji mogućnost da Zvezda u subotu bude jača za Peru Antića.

“Vidjećemo o nastupu Antića… Imam 12 momaka u koje vjerujem, ukoliko bude prirodno priključiće se ekipi”.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili