Nenad Stefanović pred Crvenu zvezdu: Teška utakmica, a u isto vrijeme i laka

Igokea putuje u Beograd.
Nenad Stefanović

printscreen

Nenad Stefanović trener Igokee najavio je meč protiv Crvene zvezde.

Igokea u četvrtom kolu regionalne ABA lige gostuje Crvenoj zvezdi. U prethoda tri kola tim Nenada Stefanovića ima dvije pobjede i poraz, a domaćim ovog meča pobjedu i dva izgubljena meča.

“Izuzetno teška utakmica ispred nas, u isto vrijeme i laka jer nemamo ništa da izgubimo. Izmjerićemo se protiv aktuelnog šampiona ABA lige. Poslije ne znam koliko godina imaju sjajan start u Evroligi, tako da pričati o njihovim kvalitetima je suvišno.

Mi ćemo probati u ovom kratkom vremenu poslije povratka iz Njemačke da se oporavimo i pripremimo utakmicu na najbolji mogući način. Idemo da odigramo najbolje što možemo, a ako se ukaže i najmanja šansa za izenađenje mi ćemo je ugrabiti. Vjerujem u moje momke i siguran sam da ćemo dobro izgledati u subotu“, rekao je Nenad Stefanović.

Bek Igokee Sakar Enim svjestan je težine zadatka.

“Igramo veliku utakmicu protiv Crvene zvezde, sa jednom od najboljih ekipa u ligi. Ovo je za nas veoma važna utakmica, želimo da se vratimo poslije dva vezana poraza. Moramo igrati borbeno, ambiciozno, napraviti neke promjene u odnosu na prošle utakmice u kojima smo pravili neke greške, moramo da izvučemo pouke. Moramo da ponovo igramo onako kako znamo, da igramo sa samopouzdanjem. Naravno biće to teška gostujuća utakmica u nevjerovatnoj atmosferi, ali jedva čekamo taj izazov.”

Meč Crvena zvezda-Igokea na programu je u subotu u 18 časova i 30 minuta.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author