Vanja Marinković: Moramo da igramo brže

Kapiten o pripremama.
Vanja Marinković

foto: KK Partizan

Vanja Marinković kapiten Partizana govorio o novom timu i dosadašnjem dijelu priprema.

Partizan je osvojio prvi trofej u sezoni-turnir u Italiji. Kapiten Vanja Marinković analizirao je dosadašnji tok priprema.

“Mislim da je bila dobra provjera, čisto da odemo malo i van Beograda, da budemo malo zajedno i vidimo kako ko funkcioniše. Mislim da su bili uslovi jako teški, zbog temperature i vlažnosti, ali je i to sa neke strane dobra provera za uslove koji nas čekaju tokom sezone.

Bile su dvije dobre utakmice za nas i to je to, spremamo se sada za AEK i Pariz”, rekao je Vanja Marinković za TV Paritzan.

Kapiten kako ima još puno prostora za napredak ekipe.

“Moramo da igramo brže, kao što je i Željko rekao. Mislim da smo dosta mladi i da imamo dosta prostora za igru u kontranapadu i za bržu igru. Na tome moramo da radimo. Sve ostalo za ove dvije pripremne utakmice je bilo sasvim dobro.”

Njegov sud o dosadanjem dijelu priprema.

“To je na treneru i stručnom štabu da odluči, na nama je da radimo. Mislim da je baš rano za te prognoze, ko je glavni, ko nije glavni.. Sve će se to vremenom iskristalisati, ali sve je to u funkciji tima, za sad smo u dobrom putu.”

Marinković je bio gost na spektaklu koji je održan u Zagrebu, u čast Dražena Petrovića.

“U Zagrebu je bilo super, zaista specijalno veče, meni je drago što sam bio dio toga. Za stolom sam bio sa Željkom Obradovićem, Nevenom Spahijom, Bogdanom Diklićem.. Veče koje ću sigurno pamtiti, ne samo ja, nego svi koji su bili tamo. Nosim samo lijepe utiske”, zaključio je Marinković.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author