Nenad Stefanović: Turneja i pripreme u Beogradu apsolutno su ispunile svrhu

Nenad Stefanović

foto: Igokea

Nenad Stefanović trener košarkaša Igokee analizirao je dosadašnji tok priprema.

Igokea je odigrala tri kontrolna meča u Beogradu, protiv Bahčešehira, Partizana i Crvene zvezde u kojima su upisali poraze. Trener Igokee Nenad Stefanović analizirao je ova tri meča.

“Protiv Crvene zvezde odigrali smo najbolju utakmicu u pripremnom periodu. Recimo, protiv Bahčešehira smo pali već na početku druge četvrtine, protiv Partizana na početku treće dok smo sa Zvezdom bili u egalu ili vođstvu 32-33 minuta.

Na kraju susreta kada smo gubili sa nekih pet poena razlike imali smo dva otvorena šuta za tri poena koja nismo pogodili da utakmicu odvedemo u neku neizvjesnost, ali to ne mijenja utisak da smo dobro odigrali protiv jedne evroligaške ekipe za koju znate koga sve ima u svom sastavu. Turneja i pripreme u Beogradu apsolutno su ispunile svrhu i još veći dobitak je učinak mladih igrača i povratak Nikole Marića na teren poslije velike pauze“, izjavio je Nenad Stefanović za “Glas Srpske”.

Igokea će u petak igrati protiv Kluža na turniru u rumunskoj Oradei dok će u drugom polufinalu snage odmjeriti Oradea i Slask.

“Čeka nas jak turnir gdje igraju dve ekipe iz Evrokupa i biće to nova prilika da podižemo formu pred početak prvenstva”, naveo je Stefanović.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author