Nikola Ivanović: Srećan sam što sam dio ovog tima

Ivanović u Italiji.
Nikola Ivanović

foto: FIBA

Nikola Ivanović karijeru nastavlja u Italiji.

Bivši košarkaš Budućnosti i Crvena zvezde sljedeće sezone igraće u Italiji za ekipu Breše. Danas je predstavljen kao novi igrač ovog tima zajedno sa Morisom Ndurom.

“Srećan sam što sam dio ovog tima i želim da se zahvalim svima na ovoj prilici. Pred nama je sjajna sezona. Bio sam kratko u Breši, ali sam već stekao sjajan utisak o gradu, navijačima i klubu, koji je veoma profesionalan i organizovan.

Prošle sezone nisam imao priliku da vidim Semaja Kristona kako igra. Međutim, znam da je veoma talentovan i energičan igrač na obe strane terena. Ne želim da se poredim ni sa jednim igračem, ali svaki dan razmišljam o treningu. Košarka je moja profesija. Ipak, na teren izlazim zbog strasti koju imam prema ovom sportu i zato što mi je Bog dao ovaj dar.

I dalje sam dio seniorske reprezentacije Crne Gore, velika mi je čast. Počeo sam da igram u reprezentaciji sa 17 godina. Sljedeći će mi biti FIBA prozor, povodom Evropskog prvenstva 2025. godine”, rekao je Nikola Ivanović, koji je u Brešu došao iz ruskom tima Runa.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author