Aleksa Avramović: Sada idemo u hotel da se odmorimo i naspavamo

Aleksa Avramović

foto: FIBA

Aleksa Avramović obratio se medijima nakon poraza od Australije.

Australija je pobijedila Srbiju 84:73 na pripremnom meču pred Olimpijske igre. Aleksa Avramović meč je završio sa 12 poena.

“Dobra košarkaška predstava, ušli su sa dosta agresivnosti u napadu i odbrani, napravili su poene iz tranzicije. Mi smo se vratili, preokrenuli, ali na kraju su oni ispogađali šuteve, prije svega Peti Mils. Bili su to teški šutevi i zasluženo su pobijedili. Mi smo bili bez četiri bitna igrača, nadam se da će svi biti dobro i spremni. Ako ne za sutra, onda za neke naredne mečeve.

Nema veze, ovo je pripremna utakmica. Imamo želju i energiju. Nismo pogađali šuteve iz otvorenih pozicija, ali dobro. Nemamo za čim da žalimo. Idemo sada da se spremimo za Amerikance koje imamo i u grupnoj fazi Olimpijskih igara, a nadamo se i kasnije u nekoj nokaut fazi potencijalno.

Malo smo iskreno i istrošeni jer smo bili bez nekih igrača koji fale na spoljnim pozicijama. Ovo su zahtijevne utakmice, nebitno što su prijateljske. Pripremni je period. Ne tražimo opravdanja, sve je ovo normalno. I prošle godine smo imali slične situacije. Imamo još tri utakmice da se pripremimo što bolje za Olimpijske igre“, rekao je Avramović.

Sutra u 18 časova protivnik su Sjedinjene Američke Države.

“Nismo do sada pričali o njima. Spremali smo se za Australiju. Gledali smo ih prvo poluvrijeme kada su oni igrali protiv Australije. Uvijek su favoriti za medalju. Sigurno ponovo žele da je osvoje, ali mi se borimo za Srbiju. Sada idemo u hotel da se odmorimo i naspavamo”, završio je Aleksa Avramović.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author