Igokea gostuje Splitu

Igokea

foto.Marija Vuruna/Igokea

Košarkaši Igokee u četvrtom kolu ABA lige gostuju Splitu.

Igokea je vezala tri pobjede. Dvije u ABA ligi i posljednju u FIBA Ligi šampiona protiv Nimburka. Sada slijedi gostovanje ekipi Splita, koja još ne zna za trijumf u ABA ligi ove sezone.

“Očekuje nas ekipa Splita, koja je otvorila sa tri poraza, međutim gledajući na protivnike nije bilo ni za očekivati da će ostvariti pobjedu. Ekipa Splita je dosta iskusna sa par sjajnih pojedinaca sa odličnim individualnim kvalitetima, i par mladih igrača koji unose tu energiju posebno u defanzivnom dijelu. Mislim da mi za ova 2 – 3 dana koliko smo imali vremena da se spremimo, pokušali smo da sugerišemo igračima na stvari u kojima je Split jako opasan”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić i nastavio:

“Moramo biti dosta skoncentirsani i da sve zahtjeve koje stavimo ispred sebe i ispoštujemo u najvećoj mjeri. Ako budemo imali pristup kao i u prethodne tri utakmice, ja se nadam da trebamo tražiti šansu kroz svih 40 minuta i ako nam se ukaže prilika onda možemo i da se nadamo pobjedi”, rekao je Bajić, koga muče povrede Talića i Nakića.

Kendrik Rej očekuje pobjedu svog tima.

“Igramo novu utakmicu ovog vikenda protiv ekipe Splita. Gledamo da nastavimo naš ritam iz prethodnih utakmica, a mislim da imamo dobar ritam. Samo trebamo izaći na teren i odigrati našu igru, posebno odbranu jer odbrana dobija utakmice i ako to uradimo mislim da možemo pobijediti”, rekao je Rej.

Utakmica Split – Igokea je na rasporedu u nedjelju od 17 časova.

About The Author