Šćepanović: Karakter (VIDEO)

Košarkaši Partizana su u četvrtom kolu ABA lige pobijedili Cedevita Olimpiju.

Crno bijeli su slavili pobjedu na domaćem terenu 86:77.

“Prije svega bih čestitao igračima na pokazanom karakteru u jednom teškom vremenu kada ne ide sve kako treba. Pokazali su opet karakter i pokazali su da kada svi daju ono što treba da bi se napravio tim, tim na kraju i pobijedi. Hiljadu puta sam rekao da ovaj tim Partizana može da pobjeđuje jedino kao tim. I to su pokazali večeras velikim srcem i kvalitetom na kraju krajeva, jer kada imate toliki broj skokova i skokova u napadu, automatski to znači da igrate kao ekipa”, rekao je trner crno bijelih Vlado Šćepanović i nastavio u dahu:

” Jednostavno, bez dva mnogo bitna igrača u rotaciji svi su odgovorili na pravi način, bez sujete i bez ega. Dali su sve ono što su mogli da daju večeras za tim i pobijedili jednog protivnika koji je možda u ovom momentu bolji od nas i kvalitetniji u ovom periodu, ali ne pobjeđuje uvijek bolji. Partizan, kao što sam rekao i prije utakmice, ima obavezu uvijek da ide na pobjedu i uvijek će ići na pobjedu, kakva god situacija bila.”

Jurica Golemac, trener Cedevita Olimpije čestitao je Partizanu na pobjedi.

„Čestitke Partizanu na zasluženoj pobjedi. Držali smo se nekih 35-36 minuta, bili smo ravnopravan protivnik, ali nismo iskontrolisali skok i to nam je pravilo puno problema. Postizali su poene iz drugog i trećeg napada, tako da je to stvar na kojoj bi trebalo puno da poradimo. Još jednom čestitke Partizanu i idemo dalje.”

foto:KK Partizan NIS

About The Author