Gagić: Nećemo se na ovom zaustaviti

Đorđe Gagić je u Zadru pružio košgeterski najbolju partiju otkako je obukao dres Igokee. Bivši centar Partizana je ubacio 23 poena u značajnoj pobjedi koja tim iz Laktaša vodi ka opstanku.

“Fenomenalni su utisci nakon pobjede, prezadovoljni smo, prije svega jer smo završili veliki dio posla kada je u pitanju opstanak. Imamo još nekoliko utakmica o kojima  razmišljamo, ali situacija je sada mnogo lakša. Ne želimo ovdje da se zaustavimo, borićemo se, nećemo posustati ni u nastavku . Zadovoljan sam  što smo pobijedili i što konačno igramo mnogo bolje. Bilo je dosta problema, okupili smo se kasno imali smo kratak period adaptacije, nije bilo lako uklopiti sve kockice, a trener Dragan Bajić na kraju je sjajno odradi posao. Bilo je konfuzno, ali uspjeli smo da se uigramo kao tim i jednostavno smo se uklopili i bolje upoznali. Posljedica svega toga je mnogo bolja energija, sve je lakše kada se pobjeđuje. Još jednom se pokazalo da je potrebno vrijeme, kako god izgledalo mi smo se jako brzo vratili”, rekao je Gagić za “Srpskainfo”.

Pred košarkašima Igokee su dva izuzetno teška meča, protiv Crvene zvezde i Budućnosti.

“Vidjećemo šta može Igokea u tim mečevima, prije svega u duelu protiv Crvene zvezde koji nas očekuje u narednom kolu i o kojem sada razmišljamo.  Mi ulazimo u ovaj duel kao i u svaki drugi, maksimalno se pripremamo, motivisani smo i trudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat do kraja sezone. Igraćemo našu košarku, poštovaćemo naš dogovor i to će biti osnovni cilj”, jasan je Gagić.

Kraj sezone se bliži, u Laktašima već treba da se počne razmišljati o timu za narednu sezonu, a kakvi su planovi pitali smo bivšeg centra Partizana.

“Izuzetno sam zadovoljan u Laktašima. Meni su korijeni odavde, osjećam se kao kod kuće i stvarno mi je prelijepo. Imam odličnu saradnju sa upravom, sa trenerom Bajićem koji mi je ukazao maksimalno povjerenje, imam prostora da igram tako da sam zadovoljan i košarkaški i sa uslovima koje imam ovdje. Što se tiče mog ostanka u Igokei, ta tema još nije došla na red,  niko me još nije pitao, a ako pita, razgovaraćemo”, rekao je Gagić.

foto.Nikola Vuruna/Igokea

About The Author