Igraće se Igokea – Spars

Zasjedao Upravni odbor Košarkaškog saveza BiH.

Upravni odbor je donio odluku da se ipak odigra utakmica Igokea – Spars, na kojoj se gosti nisu pojavili juče. Upravni odbor je poništio najprije odluku o prekidu takmičenja, a potom i onu o registraciji meča u korist Igokee 20:0.

Utakmica Igokea – Sparsi treba da se odigra do reprezentativnog prozora u februaru, a o tome treba da se dogovore dva kluba.

“Upravni odbor je odlučio da će utakmica biti odigrana u terminu, i to onom oko kojeg će se klubovi dogovoriti, a to mora biti  prije prvog narednog reprezentativnog prozora. Sve ovo što se dešavalo se moglo i prevazići, ali bilo je nedostatka u komunikaciji između članova Upravnog odbora i klubova tako da nije bila sporna samo utakmica između Igokee i Sparsa. Četiri kluba koja igraju ABA i Drugu ABA ligu moraju da budu fleksibilniji kada su termini u pitanju i mora da postoji malo više tolerancije između njih. Takođe, želim da naglasim da niko osim Upravnog odbora ne može da prekida prvenstvo, koje će biti nastavljeno kako je planirano i ranije”, rekao je  za “Srpskainfo” Boris Spasojević, koji je u Upravnom odboru KS BiH predstavnik Košarkaškog saveza Republike Srpske.

foto:kosarka24.ba

About The Author