Vjerujem da će nas Trinkijeri i momci obradovati sljedeće godine (VIDEO)

KK Partizan NIS, organizovao je večeras novogodišnje druženje i promociju kalendara za 2020. godinu.

U društvu prijatelja, crno-bijeli su saopštili da će novi kalendar u prodaji biti od utorka, 24.12. po cijeni od 600 dinara u zvaničnoj prodavnici kluba (Bulevar despota Stefana 48), na promotivno-prodajnom štandu u TC Ušće (1. sprat) kao i putem sajta www.kkpartizanshop.rs 

Upečatljivi detalji iz prvog dijela sezone, ovjekovečeni kroz objektive Olivera Bunića, Nikole Milinkovića i Dragane Stjepanović, krasiće zidove navijača crno-bijelih. 

Sve prvotimce i članove stručnog štaba Partizana NIS, sačekali su pokloni zvanične prodavnice kluba, a tokom zvaničnog dijela večerašnje svečanosti, prisutnima se obratio predsjednik crno-bijelih, Ostoja Mijailović. 

“Hvala vam što ste došli na promociju kalendara. Želim svima da se zahvalim, svima onima koji su doveli Partizan do ove situacije. Želim da se zahvalim  svim sponzorima i navijačima koji kupuju karte i samim tim pomažu klub. Želim da pošaljem jednu poruku koja je za mene važna – nikada nisam tražio da volite bilo koga ko pomaže Partizan, ali mislim da je fer i pošteno da poštujemo sve one koji nešto donesu u crno-bijele”, istakao je Mijailović i dodao: 

“Želim da poručim da smo stabilan klub – imamo stabilne rezultate i vjerujem ekipi i Trinkijeriju da će nas sljedeće godine obradovati. Andrea, tebi i momcima koji slavite Badnji dan i Božić prekosutra želim dobro zdravlje. Takođe, želim sreću svim partizanovcima i nama pravoslavcima puno zdravlja i sreće našim porodicama”, poručio je predsednika Partizana NIS. 

Foto: Dragana Stjepnović, video: BC Partizan TV 

About The Author