Vesna Džuver: Djevojke su igrale kao iskusne košarkašice

Džuver zadovoljna.
Vesna Džuver

foto: KSRS

Fantastična sedmica za košarkašice Orlova. Banjalučanke su odbranile trofej u Kupu BiH, gdje su u finalu savladale domaćina Džamper sa 81:66.

U samo četiri dana ekipa je odigrala tri veoma važna meča i sve uspjela da ih dobije. Prvo su izborile pobjedu nad Montanom i plasman na završni turnir WABA lige. Zatim su slavile u polufinalu Kupa BiH protiv Lavova pa u finalu protiv Džampera.

Trener Orlova Vesna Džuver ističe da je prezadovoljna urađenim u proteklom periodu.

“Imali smo zaista sjajnu sedmicu. U četiri dana smo imali tri meča u kojima smo imali imperativ pobjede i djevojke su to sve uspješno prošle. Osvojile smo i drugi trofej u sezoni. Prezadovoljna sam energijom i odnosom koje su djevojke imale. Nakon iscrpljujuće utakmice protiv Montane pokazali smo ozbiljnost na finalnom turniru.

Djevojke su igrale kao iskusne košarkašice, iznijele su sjajno taj pritisak. Od prvog momenta su pokazale da znaju šta žele i kako da igraju i to nam je donijelo trofej. Prema prikazanom smo ga u potpunosti i zaslužile“, istakla je Vesna Džuver.

Ekipa se sad na miru može spremati za završni turnir WABA lige u Podgorici 23. i 24. marta.

“Plasman na finalni turnir nam nije bio imperativ, tako da smo nadmašile očekivanja. Sad možemo da na miru idemo rasterećeno da odigramo što bolje protiv jedne izuzetno kvalitetne ekipe kakva je Cinkarna Celje.

Djevojkama je ovo nagrada za sve dobro što su uradile tokom sezone, da mogu otići na finalni turnir i dati maksimum. Igra se jedan meč, tako da je sve moguće“, dodala je Džuverova prenosi “Glas Srpske”.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author