Klasik regiona: Partizan NIS u subotu dočekuje Cibonu

U subotu košarkaši Partizana NIS će od 19 časova dočekati Cibonu u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Košarkaški klasik regiona, ovog puta će zbog epidemioloških mjera biti odigran bez prisustva gledalaca.

Pred duel sa Cibonom, trener crno-bijelih, Saša Filipovski kaže: 

“Teške dvije utakmice i teška dva putovanja su iza nas. Najvažnije će biti da se za utakmicu protiv Cibone regenerišemo, sakupimo energiju i odigramo utakmicu najbolje što možemo. Najvažnije je dati sve od sebe i maksimum od onoga što imaš. Mi koji smo zajedno, daćemo sve od sebe i ja se nadam da će to biti dovoljno za pobjedu. Cibona je promijenila trenrea, doveli su i neke nove igrače kao što je Planinić na poziciji centra. Sa druge strane, mi ćemo igrati sa jednim centrom Jankovićem i jednom četvorkom Tomasom, tako da će spoljni igrači morati da pomognu na unutrašnjim pozicijama”, poručio je Filipovski. 

Bek Partizana NIS, Ognjen Jaramaz je pred sutrašnji meč izjavio: 

“Utakmica protiv Cibone je za nas prilika da prekinemo vrlo neprijatnu seriju rezultata i da se uprkos svim problemima sa povredama, psihički i fizički podignemo. Cibona ima nekolicinu dobrih, mladih igrača koji će želeti da se protiv nas dokažu. Ipak, nadam se i vjerujem da će pobjeda na kraju pripasti nama”, istakao je Jaramaz. 

(Foto: Dragana Stjepanović) 

About The Author