FUDBAL SE VRAĆA NA „ČIZMU“, A TOP KVOTE NA TIKETE

Fudbal lagano postaje tema “numero uno” u zemlji mode, stila i dobrog vina. Ovaj vikend obilježiće polufinalni mečevi Kupa Italije, kao najbolji mogući šlagvort za nastavak Serije A, zakazan za 20. jun.

Meridian je za vas pripremio najbolje kvote za apeninsku poslasticu, a u ponudi je i više od 1.500 opcija za kladjenje na polufinalne mečeve Kupa.

Dugo su Italijani čekali ovaj dan, a poslije mjeseci loših vijesti iz ove zemlje, slijedi prava fudbalska akcija za pune tikete. Može li biti uzbudljivije od duela Juventus – Milan i Napoli – Inter?

Najveća zvezda Juvea i ujedno najbolji fudbaler današnjice penalom u 90. minutu izvukao “staru damu” u prvom meču protiv “rosonera” koji je bio završen rezultatom 1:1. Juve vodi bitku na dva fronta i to žestoki Skudeto okršaj sa Laciom. Milan bi, pak, osvajanjem Kupa izborio Evropu, zato je „zicer“ da nas čeka zanimljiv meč.

Meridian nema dilemu kada je u pitanju današnji favorit – pobjeda Juventusa plaća 1.60, a kvota da će oba tima postići po gol je više nego dobrih 1.96.

Ime drugog finaliste biće nam poznato sutra kada će se u istom terminu (20.45) sastati Napoli i Inter. Prednost je na strani “napolitanaca”, jer imaju minimalnu prednost iz prvog meča.

Ako je suditi po kvotama, šanse u revanšu su podjednake, pa tako pobjeda Napolija uplatu množi sa 2.80, dok se “dvojka” vrednuje, takođe, odličnom kvotom – 2.60. Neriješen ishod daje dobrih 3.40, koji se čini i najrealnijim.

Fudbal se vraća na „čizmu“ a Meridianbet časti registruj se već danas, odigraj prvi tiket i osvoji do 40 KM bonusa!

About The Author