Zvezda kao i reprezentacija traži pobjedu u Njemačkoj

Kakvo je stanje u evropskoj košarci možda najbolje opisuje činjenica da će šampion Srbije i šampion Njemačke igrati međusobni duel istog dana kada i reprezentacije dviju zemalja.

Orlovi, Aleksandra Đorđevića, su otputovali u Frankfurt na megdan Njemačkoj, dok je Crvena zvezda otputovala na evroligaški meč protiv Bamberga,koji se igra istog dana.Zvezdi gostovanje u Njemačkoj dolazi poslije poraza u finalu Kupa od Partizana.

Posle kupa idemo dalje, moramo da se trgnemo i da se vratimo na onaj put na kome smo bili prije Niša.Sama činjenica da nas očekuje utakmica sa Bambergom je i motiv više, jer su nas pobijedili u Beogradu u ‘Areni’ i iz tog razloga ćemo biti dodatno motivisani”, rekao je u najavi meča trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević.

Na drugoj strani Bamberg je ostao bez trenera Andree Trinkijerija.

“Odlaskom trenera Trinkijerija ne vjerujem da će se nešto puno promijeniti, utakmicu će voditi njegov pomoćnik koji ih je i vodio u prethodnom periodu, dok je trener Trinkijeri bio na operaciji.Očekujem sličnu igru koja ih je krasila u prethodnom periodu, odlični individualci na spoljnim linijama, prije svega Heket, Hikmen… Odlična spoljna linija i u njenom zaustavljanju vidim jedan od načina da dođemo do dobrog rezultata”.

Utakmica u “Brose areni” zakazana je za petak u 20.45 časova.

foto:prinscreen/youtube

About The Author

Možda ste propustili