Zvezda: Kao da je 0:0

Crvena zvezda u srijedu gostuje Budućnosti u trećem meču finalne serije ABA lige.

Nakon dvije fantastične utakmice u Beogradu crveno bijeli imaju meč loptu u Podgorici, koja ih vodi do šampionske titule i povratka u Evroligu.

Zdravstveni bilten u ekipi je takav da Džo Regland još uvek nije spreman da pomogne ekipi na terenu, dok je nastup Stratosa Perperoglua pod znakom pitanja zbog povrede koju je zadobio na prethodnom meču.
Trener Crvene zvezde Milan Tomić, svjestan da je pred crveno-bijelima potpuno drugačiji meč od onih koji su odigrani u Beogradu.

“Očekujem potpuno drugačiju utakmicu, razlike kojima smo dobijali prethodne utakmice uopšte nisu faktor niti igraju ulogu pred ovaj treći meč. Ekipa Budućnosti će sigurno reagovati nakon dva poraza, i igraće pred svojim navijačima u svojoj dvorani. Zato ćemo morati da odigramo još jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom cijelog toka utakmice. Ponavljam ono što sam rekao i nedelju, kao da je 0-0 u finalnoj seriji i tako gledamo i treći meč”, rekao je trener crveno-bijelih.

O narednoj utakmici govorio je i prvotimac crveno-bijelih Ognjen Dobrić:

“Nema sumnje da nas čeka teška utakmica, ekipa Budućnosti ima veliki kvalitet i u tom smislu nema promjena u našem pristupu utakmici, jer i ovu narednu gledamo kao da je početak serije. Dobro smo trenirali u ova dva dana, osvježili se za naredni izazov. Tim Budućnosti će svakako drugačije izgledati u svojoj hali, pred svojim navijačima, znaju te koševe, tu igraju. Zato će naš pristup biti isti kao i pred prva dva meča – čvrsto, koncentrisano, držeći se plana koji nam iznese trener, ali smo te utakmice već zaboravili i spremamo se za treći meč”, istakao je Dobrić.

Foto:KK Crvena zvezda MTS

About The Author

Možda ste propustili