Paspalj: Dobro sam

Legenda se oporavio

Žarko Paspalj,koji je početkom novembra 2017. tokom boravka u San Antoniju doživio moždani udar dobro se osjeća i nema posljedica,.

U intervjuu za Dnevne novine rekao je kako se trenutno odlično osjeća.

Odlično. Bilo je neobično, da ne kažem traumatično, ali takav je život. Idemo dalje, malo sam se stabilizovao, nadam se da će potrajati”, kaže Paspalj, koga nije napustio pozitivan duh…

Nemaš previše opcija. Opcija jedan je da sve prihvatiš na drugi način i sebe ubaciš u kolo iz kojeg ne možeš da se izvučeš. Mislim da to nije pravac. Generalno, trudiš se da funkcionišeš normalno, da malo koriguješ neke stvari i da živiš kako možeš da živiš. Trudim se da se ponašam kao da ništa nije bilo. Ne želim da se žalim, jer ne vidim puno hljeba od toga. Imam obaveza, familiju, djecu, prijatelje… Ne bih da propuštam lijepe stvari. Neću da se zavučem u kuću i da kukam”.

Paspalja su između ostalog pitali i da uporedi Luku Dončića i Dražena Petrovića?

Taj momak u ovim godinama, a znajući Dražena Petrovića i druge igrače, neuporedivo je kompletniji od bilo koga do sada.Dončić pokazuje nevjerovatnu zrelost na terenu i nema sumnje da će na draftu biti visoko kotiran. Njegova budućnost je NBA. Ovog momenta ako bih mu tražio manu, to bi bila samo jedna nepoznanica dokle može da ide. Kao bivši košarkaš, volio bih da vidim igrače koji mogu da pokažu individualizam u odnosu na ovo što gledamo. Zato je i bljesnuo Dončić, jer on sve hoće”.

foto:eurohoops.net

About The Author