Zadrani u samoizolaciji

Proteklih dana u Zadru su teniseri igrali košarku, a nakon što je potvrđeno prisustvo virousa Korona kod Grigora Dimitrova odmah su reagpvali u ovom klubu.

Košarkaški klub Zadar je nakon sinoć potvrđenog pozitivnog COVID-19 slučaja bugarskog tenisera Grigora Dimitrova preduzeo sve potrebne mjere te je u konstantnoj komunikaciji s nadležnim tijelima i službama kako bi, iz mjera predostrožnosti novonastaloj situaciji pristupili maksimalno ozbiljno i odgovorno.

Karlo Uljarević je u javljanju za medije potvrdio kako se osjeća dobro i da nema simptoma koji bi ukazivali na prisutnost COVID-19.

“Osjećam se poprilično dobro i strah apsolutno nije prisutan bez obzira na nastalu situaciju. Naša odgovornost je maksimalno ozbiljno pristupiti situaciji, što zbog nas samih, ali naravno i zbog drugih te je Klub još sinoć poduzeo apsolutno sve potrebne predradnje. Moji suigrači i ja osobno nalazimo se u samoizolaciji te ćemo se uskoro podvrgnuti testiranju, a nakog istog ćemo znati točnu situaciju s time da vjerujemo u najbolji mogući ishod iste.”

foto. KK Zadar