Zadovoljan sam kako ekipa izgeda

Vuk Radivojević odradio prvi prelazni rok kao sportski direktor Igokee.

Vuk Radivojević je nakon prošle sezone odlučio da završi karijeru u Igokei, gdje je proveo tri sezone. Sa ovim klubom ima dvije šampionske titule BiH i četiri trofeja pobjednika Kupa BiH. Nije dugo odmarao pošto je postao izvršni direktor kluba i jedan je od najodgovornijih za novi izgled ekipe. Aleksandar Cvetković i Marko Tomas javno su rekli da su najviše zbog njega došli u klub.

“Za početak sam zadovoljan kako ekipa izgleda. Svi su dobri momci. Trener Trifunović i ja smo se raspitivali o osobinama svih igrača, ne samo igračkim nego i ljudskim. Za sve smo dobili samo riječi hvale. Za sada je sve dobro. Želimo mladost da uklopimo sa par iskusnih igrača. Mislim da smo spremni dočekali pripreme”, rekao je novinarima u Laktašima Radivojević.

“Ove godine po pojačanjima koje klubovi dovode ABA će biti izuzetno jaka. Ubijeđen sam da će biti dosta iznenađenja tako da unaprijed se ne može reći ko će koje mjesto da obezbijedi. Mi ćemo se truditi da igramo sa svima, da možemo sve da pobijedimo, da budemo u vrhu. Na kraju ćemo vidjeti neemo ništa da pričamo unaprijed. Nama dosta znači što ćemo na početku priprema imati gotovo kompletnu ekipu”.

foto:kosarka24.ba