Radivojević: Uživaćemo i mi i publika

Nakon pauze zbog odigravanja nacionalnih Kup takičenja i FIBA “prozora”, ove sedmice nastavlja se regionalna ABA liga.

Igokei,koja je osvojila Kup BiH, u ponedjeljak u goste dolazi lider takmičenja Crvena zvezda. Šampion BiH je prebrinuo brige oko opstanka i meč protv Crvene zvezde, će biti za uživanje.

“Njima trebaju bodovi za prvo mjesto, pod imperativom su, međutim gledamo sebe, želimo što bolje da završimo sezonu u ABA ligi. Očekujem dobru utakmicu, sigurno će biti puna dvorana i odličan ambijent tako da ćemo uživati i mi i publika”, rekao je kapiten Igokee Vuk Radivojević za “Glas Srpske”.

Zvezda je svakako favorit u laktašima bez obzira na nešto lošioja izdanja u prethodnih desetak dana.

“Kada igramo sa odgovarajućom energijom onda se dobro završi po nas. Gradimo igru kroz odbranu pa iz tranzicije tražimo poene, pokušaćemo isto protiv Zvezde. Najjači su u ligi pokriveni na svim pozicijama. Doći će pripremljeni pošto moraju da nas dobiju, njima će biti teže, jer je veliki ulog na stolu. Ako izgube ostaju bez prvog mjesta”, kaže bivši kapiten Zvezde.

Problem za Igokeu moga bi biti povrede.

“Trenirali smo sve vrijeme sa šest igrača, tek prekjuče skupili smo desetoricu pa smo mogli nešto da odradimo. Sa te strane smo oslabljeni, ali imamo još pet dana da se pripremimo i uradimo ono što smo htjeli. Napustio nas je Kejtin Rajnhart i to je hendikep, ali bez obzira na sve očekujem da odigramo dobru utakmicu”,zaključio je Radivojević.

Meč Igokea – Crvena zvezda igraće se u ponedjeljak od 18 časova.

foto:Nenad Vuruna/KKIgokea

About The Author

Možda ste propustili