Vujošević o Bogdanu, Lovernju i Bertansu

Duško Vujošević prokomentarisao fotografiju iz NBA lige.

Bogdan Bogdanović prije dva dana podijelio je na društvnim mrežama fotografiju sa gostovanja u San Antoniju kada se susreo sa bivšim saigračima Žofre Lovernjom i Davisom Bertansom.

Bili su dio ekipe,koja je osvojila posljednju ABA ligu sa Partizanom 2013. godine i titulu šampiona Srbije 2014. godine.

Sa klupe ih je predvodio Duško Vujošević,koji je za Kurir prokomentarisao igre trojca u NBA.

“Drago mi je kad vidim da su nastavili da napreduju u svojim karijerama i da danas igraju u najjačoj ligi svijeta. Vrijeme koje smo proveli zajedno je vrijeme kad se puno i vredno radilo. To su bili njihovi počeci, ali su oni ti koji su svojim kvalitetom i radom pravili od mene boljeg trenera”, rekao je Vujošević, koji ne želi da preuzme zasluge za stvaranje ovih uspješnih košarkaša.

“Igrači treba da kažu ko im je najviše pomogao u karijeri, nisu treneri ti koji treba sami sebe da hvale. Mnoge moje kolege nakon mesec ili dva provedenih s njima ističu da je to vreme bilo presudno za karijere igrača. Ja ne volim to, ono što dam nekome, to je bespovratno i bezuslovno”,zaključio je aktuelni selektor BiH.

foto:instragam/leaderofhorde

About The Author