Vratiću se u Partizan (VIDEO)

Leo Vesterman o boravku u Partizanu i mogućem povratku.

Francuz koji je trenutno član Fenerbahčea u Partizanu je proveo dvije godine. Nastupao je u crno bijelom dresu od 2012. do 2014. godine. Osvojio je dvije titule šampiona Srbije i ABA ligu 2013. godine.

“Nije tajna da mi je u Beogradu bilo lijepo. Uživao sam u Srbiji. Svi smo imali oko dvadeset godina, predvodio nas je Duško Vujošević. Imam lijepa sećanja na sve to.I dalje se čujemo svake nedelje. Najčešće se čujem sa Gagijem i Lučom, a poslije sa Lovernjom i Bogdanom. Trudim se svako ljeto da dođem u Beograd da se vidim sa svim prijateljima”, rekao je Vesterman za “BC PartizanTV”.

Nema ništa proptiv da opet obuče crno bijeli dres.

“Zašto da ne, kada sam odlazio upravo sam o tome razmišljao i poželio. Osećam posebnu vezu sa Srbijom i Srbima. Zauvijek ću biti veliki navijač Partizana, ali ko zna, možda se jednog dana vratim i ponovo zaigram za takve navijače”, ističe Leo Vesterman.

Osvrnuo se i na neke od teških trenutaka u dresu Partizana.

“Pamtim kada smo osvojili Jadransku ligu. Finale sa Zvezdom je bilo neverovatno. Potom nekoliko dana kasnije igrali smo u domaćem prvenstvu, izgubili smo ali je atmosfera bila nevjerovatna. Najteži momenat je povreda u utakmici u kojoj nisam igrao i trojka koju smo primili. Gledam tugu na licima navijača i razočarenje mojih saigrača. Uživao sam da dolazim na svaki trening, svaki dan je bio blagoslov”, ističe Vesterman.

foto:

About The Author