(VIDEO) Vasilije Micić do rekorda NBA karijere: Igramo stilom koji mi leži, sa dosta kretnji, dodavanja

Micićev rekord.
Vasilije Micić

foto: FIBA

Vasilije Micić odigra je najbolju partiju u NBA karijeru.

Srpski plejmejker je u pobjedi Šarlota nad Memfisom 110:98 imao učinak od 25 poena i osam asistencija. Njegov saigrač Aleksej Pokuševki meč je završio sa devet poena i pet skokova.

“To je standard u NBA. Morate da budete aktivni sve vrijeme, mnogo puta sam čuo otkako sam došao ovdje da je taj atletski dio jedna od najvažnijih stvari, tako da je to bio jedan od ključeva danas. Srećan sam zbog toga.”

Na pitanje šta je najbolje funkcionisalo u njegovoj igri, Micić je rekao:

,,Ne znam, možda taj ritam. Pokušao sam da igram svoju igru, svaki put igram najbolje što mogu, ponekad to nije najbolje, ali to sam ja. Trudim se da svaki put budem bolji, to je sve. Igramo stilom koji mi leži, sa dosta kretnji, dodavanja.

Pokušavam da se dobro uklopim, jer kao što sam rekao, imamo mnogo talentovanih igrača. Možda sam ja danas bio najbolji što se tiče poena, ali ključ je uvijek naći najboljeg igrača na najboljoj poziciji. To je i danas sveukupno bio dio naše igre.”

Atlanta je izgubila od Portlanda 106:102, a Bogodan Bogdanović je utakmicu završio sa osam poena, sedam skokova i osam asistencija.

Denver je pobijedio Majami 100:88. Nikola Jokić je na terenu proveo 38 minuta, a postigao je samo 12 poena uz 14 uhvaćenih skokova i šest asistencija. Nikola Jović je na drugoj strani ponovo bio starter, ali je ostao na svega tri poena, skoku i asistenciji.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author