Veličković:Ovo je za one koji nas “gaze”

Novica Veličković nakon osvojenog Kupa Koraća.

Partizan je osvojio šesti trofej pobjednika Kupa Srbije. Novica Veličković je prvi put kao kapiten podigao trofej.

“Meni je ovo prvi trofej kao kapitenu. Nisam ostao u Partizanu zbog novca, nego zbog Partizana. Ovo je mali korak. Mnogo je teško bilo. Imali smo dan pauze manje, pa onda juče smo završili utakmicu u 23, pa zaspiš u tri-četiri ujutru…Momci su pokazali nevjerovatan karakter! Borili su se kao lavovi.Jesam držao govor u svlačionici, ali oni su prevazišli i to što sam ja pričao. Ovo je za sve koji nas gaze sa svih strana.One koji ne vjeruju u ovo ili ono…I Čanku je prvi trofej kao treneru”, rekao je poslije meča Veličković.

Partizan je vodio od početka do kraja. Ipak u finišu Zvezda je prišla na samo tri poena razlike.

“Moraš da imaš neke prazne minute. I oni su to iskoristili. Drago mi je da nismo pali. Jako dobro smo čitali sve situacije. Kako god da su probali da brane mi smo našli rješenje. Imali smo problem da nam lopta ne ide u napadu, da tražimo poen više”, rekao je kapiten Partizana i nastavio:

“Danas je sve izgledalo perfektno. Ponosan sam na sve momke. Nije lako. Dođeš na probu, ostaneš u Partizanu i svi te gaze na društvenim mrežama. Treba pokazati karakter i mi smo to pokazali na finalnoj utakmici”.

foto:kosrka24.ba

About The Author

Možda ste propustili