U stanju smo da dođemo do pobjede u Laktašima

U subotu 31. oktobra, košarkaši Partizana NIS će odigrati meč 5. kola ABA lige.

Protivnik crno-bijelih biće ekipa Igokee a meč se igra u Laktašima od 20 časova. Košarkaši Partizana će u petak imati trening u Hali sportova “Ranko Žeravica”, nakon čega kreću na put. 

Pred duel sa ekipom Igokee, trener crno-bijelih Vlado Šćepanović je izjavio: 

“Čeka nas Igokea koja je nakon startnog poraza vezala tri pobjede i na taj način podigla samopouzdanje pred sutrašnji meč. Sa druge strane, siguran sam da smo u stanju da dođemo do pobjede. Ali, da bismo do nje došli, potrebno je da pokažemo prije svega poštovanje prema sebi i dresu koji nosimo. Potrebno je da glavom i energijom budemo 100 posto u utakmici, jedino tako možemo do trijumfa. Svjesni smo da nosimo grb koji mnogo vrijedi i još više obavezuje. Poštovanje prema tom grbu ili klubu se pokazuje zalaganjem na svakoj utakmici”, istakao je Šćepanović. 

Kapiten Novica Veličković pred put u Laktaše kaže: 

“Jedini recept za pobjedu je da budeš na svom maksimumu. Ako nismo na maksimumu, onda smo itekako ranjivi. Igokea ima solidan tim, lijepo su ukomponovani i sigurno nam neće biti lako, ali vjerujem da smo u stanju da se dignemo poslije poraza i da odigramo dobru utakmicu”, naglasio je Veličković. 

(Foto: Dragana Stjepanović) 

About The Author