Tomić: Očekuje nas meč sa ozbiljnom ekipom

Trener Crvene zvezde Milan Tomić i bek Bili Beron najavili utakmicu sa Igokeom.

Neporaženoj Crvenoj zvezdi u četvrtom kolu ABA lige u goste dolazi Igokea, koja je otpustila Amerikance Kela i Gevina i u čijem sastavu će biti bivši košarkaš Crvene zvezde Vuk Radivojević, koji je zaradio povredu protiv Budućnosti i teško da će imati ozbiljniju ulogu.

Milan Tomić trener Zvezde traži maksimalnu ozbiljnost od svojih igrača.

“Očekuje nas meč sa ozbiljnom ekipom, koja tačno zna šta radi na terenu. Oformili su sastav sa dosta igrača koji imaju iskustvo igranja i u Evropi i na abaligaškim terenima. Takođe, pobijedili su Cibonu u Zagrebu, dakle znamo da moramo da budemo spremni da odigramo čvrsto i sa puno koncentracije, jer želimo da zabelježimo novu pobjedu.”

Bili Beron biće velika opasnost za Igokeu.

“Svaka utakmica za nas je važna, posebno i kada je igramo na domaćem terenu. Ekipa Igokee ima i nekoliko dobrih Američkih igrača, stručni štab i treneri će nas dobro pripremiti i upoznati sa svim kvalitetima ekipe Igokee. Ono što je do nas je da moramo da krenemo snažno, da odigramo dobru odbranu i da ne dozvolimo nikakav pad koncentracije u ovoj utakmici”, rekao je Beron u izjavi koju je očigledno dao prije vijesti da su amerikanci napustili Igokeu.

Meč Crvena zvezda – Igokea je u subotu od 21 čas.

foto:printscreen/youtube

About The Author

Možda ste propustili