NAJBOLJA KOŠARKA I NAJBOLJE KVOTE: Sedam TOP OPKLADA koje ima samo Meridian

NBA i Evroliga su startovale i najbolji košarkaši na svijetu su konačno stupili na scenu,  a svi koji vole košarku su se obradovali, jer će omiljeni sport moći da dodaju i na svoj tiket.

Na tikete su se vratili poeni igrača, hendikepi i ukupan broj poena, ali ovih sedam igara ćeš naći samo u Meridianu.

 

POENI IGRAČA

Najbolja ponuda za ovu popularnu igru će te dočekati u Meridianu. Evrokup, Evroliga, ABA liga ili NBA – koji god ti igrač padne na pamet stavi ga na tiket. A, ono što te sigurno čeka samo u Meridianu je X na poene igrača! Ako misliš da će neki košarkaš TAČNO postići određeni broj poena – kladi se na to ovdje.

 

HENDIKEPI

Svuda postoji hendikep, ali nigdje drugo ne postoji sedam hendikepa. Kada su NBAEvroliga i Evrokup u pitanju, Meridian ti daje mogućnost da biraš granice na koje ćeš se kladiti, tako da je izbor za tvoj tiket mnogo veći.

 

BROJ POENA

Tek je ovdje ponuda na najveća takmičenja obilna! Dvocifren broj opklada na konačan broj poena je tu- od klasičnog zbira poena obe ekipe, do igre +/- na bilo koji od timova, te opklade na broj poena u poluvremenu, par i nepar poena…

 

NE ČEKAJ KRAJ!

Meridian ti daje šansu da se kladiš na ishod prve četvrtine i prvog poluvremena, a tu je čak i opklada na ishod prvog poluvremena uz hendikep! To nije sve – jer na svoj tiket možeš da staviš i broj poena domaćina ili gosta u prvih 20 minuta meča.

 

PRODUŽECI

Ne dolaze često u košarci, ali na svakom meču su mogući. A, sa njima su moguće i sjajne kvote na produžetke – iskoristi ih!

 

PRELAZI

Na ovo smo navikli u fudbalu, ali od sada su se prelazi preselili i na košarkaške terene. A, sve što dolazi iz X donosi fenomenalne kvote – vrijedi probati.

 

DVOCIFRENA RAZLIKA

Uvijek se neka pobjeda računa kao sigurna, ako je zabilježena sa 10 ili više poena razlike. Do sada sigurnu pobjedu nisi mogao da staviš na tiket, ali sada možeš, jer je Meridian, pored najboljih kvota na košarku, na najbolje mečeve dao opciju klađenja na pobjedu od 10 ili više poena razlike.

 

About The Author

Možda ste propustili