Tomić: Dva skoka u napadu odličila (VIDEO)

Milan Tomić nakon poraza od Partizana.

Majstorica će odlučivati da li će Crvena zvezda ili Partizan u finale ABA lige. Partizan je u drugom meču polufinala slavio 70:67 i izjednačio na 1:1 u seriji.

“Još jedna teška utakmica, kao što je bila i prva. Analiza ove utakmice…mislim da je Partizan bio bolji u nekim detaljima, to su bila dva skoka u napadu i što su bolje šutirali slobodna bacanja od nas. Ovo je druga utakmica gdje smo promašili mnogo bacanja, a na ovakvim utakmicama to ne može da se dešava. Odbrambeno smo odigrali dobro, ali u napadu nisam zadovoljan jer nismo dobro čitali Partizanovu odbranu”, rekao je trener Zvezde milan Tomić.

“Odbrambeno smo odigrali solidnu utakmicu, ali napadački nisam zadovoljan uopšte jer nismo čitali odbranu Partizanu i ono što smo se dogovorili u svlačionici”, dodao je Tomić.

Strateg crveno-bijelih problem je vidio u početku meča.

“Kako smo otvorili utakmicu nije bilo dobro jer smo samo išli za tri poena i kad god smo dali loptu da se odigra ledjima nešto se dobro desi. Šut za tri poena je bio loš. U zadnjih tri minuta smo imali dobijenu utakmicu, ali dva skoka i neki detalji u napadu i zato smo izgubili. Idemo dalje, igramo pred našim navijačima i moramo da se spremimo i da dobijemo tu utakmicu”, rekao je Tomić.

Upitan da li je ekipu poremetilo iskuljučenje Stratosa Perperoglua?

“On u tom trenutku bio dobro, da je bio na terenu da bi bila bolja situacija”, rekao je Tomić.

Foto:printscreen/youtube

About The Author

Možda ste propustili