SVJETSKI HIT! Adrenalin je na maksimumu! 20 KM BEZ USLOVA! Samo u Meridianu UŽIVO trke konja i pasa sa trkališta!

Jedini u BiH donosimo adrenalinsku zabavu bez premca! Trke konja i pasa uživo sa trkališta!

Svjetsku scenu konačno kod nas donosi isključivo Meridian. „Šmek“ najpopularnijih trka konja i pasa UŽIVO sa trkališta. Definitivno nešto što će svi entuzijasti i ljubitelji avanture znati da cijene. Zamislite uzbuđenje, adrenalin, isčekivanje dok posmatrate svog favorita kako grabi prema cilju! Oni koji znaju, razumiju taj neopisivi trenutak..

A, još specijalno i jedini u Bosni i Hercegovini, sportska kladionica Meridian donosi POKLON od 20 KM, BEZ USLOVA svim svojim novoregistrovanim igračima, jer sve što je potrebno jeste samo registracija na meridianbet.ba i zabava može da počne! Zabava koja uzbuđenje dovodi do VRHUNCA! Uživo pratite u realnom vremenu trke konja i pasa. Sama raznovrsnost opcija i najbolje igračko iskustvo uvijek je imperativ, a ta tradicija Velike Britanije, prefinjenost i gracioznost, sigurno je prilika koja se NE PROPUŠTA!

Ko više voli brzinu pasa, a ko gracioznost konjske snage, nabrijani adrenalin dok igrate nekad na instinkt, a nekad na znanje, pa pritom još nevjerovatni BONUS BEZ USLOVA OD 20 KM, meridianbet.ba pravo je mjesto za najbolju zabavu bez premca!

Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!