Sutra je novi evroligaški derbi

Partizan

foto: Dragana Stjepanović

U petak, na programu je novi evroligaški derbi.

Drugi put ove sezone, Partizan će u okviru najkvalitetnijeg evropskog takmičenja igrati protiv gradskog rivala, Crvene zvezde. Utakmica 21. kola Evrolige, igra se od 19 časova u hali “Aleksandar Nikolić”.

Uoči sutrašnjeg duela, sa predstavnicima medija je razgovarao trener crno-bijelih, Željko Obradović koji je tom prilikom iznio svoja očekivanja:

“Da popravimo stvari koje nisu valjale u prvoj utakmici u Evroligi koju smo igrali ovde i koja je završena šutem u posljednjoj sekundi. Znači da smo neke stvari radili dobro, ali nije bilo dovoljno i u tom smislu smo se i pripremali. Pokušaćemo da u odnosu ono što je igra Crvene zvezde da se prilagodimo i da probamo da odigramo dobru utakmicu. Svi igrači su zdravi, nadam se da će sve biti kao što je bilo u prvoj utakmici ovde, fer i korentno i neka pobijedi bolji. Treba da odigramo kompletnu utakmicu 40 minuta ako mislimo da pobijedimo”, poručio je Obradović.

Zek Ledej je uoči sutrašnjeg meča izjavio:

“U pitanju će biti još više sitnih detalja u odnosu na prvu utakmicu koji će odlučivati. Mi moramo da na sve obratimo pažnju, pratimo zamisli trenera i igramo snažno od početka do kraja. Na nama je da pod kontrolom držimo sve što je do nas i da na terenu prikažemo detalje na kojima smo radili”, istakao je Ledej.

Utakmica je na programu od 19 časova.