Sudar titana na Svjetskom prvenstvu, a u Meridianu sudar MEGA KVOTA!

Engleska i Belgija – danas je pred nama pravi fudbalski spektakl. Ekipa koja bude prva u ovoj grupi ima šansu da joj se “otvori žrijeb” i da vrlo lagano prođe do polufinala, pa je ulog ovde ogroman.

ENGLESKA – BELGIJA: KVOTA PREKO 3

A, koliki god da ste spremni ulog da stavite na ovaj meč- uradite to u Meridianu, jer su kod njih ubjedljivo najbolje kvote na ovaj meč. Ovdje je kvota i na jednog i na drugog rivala- preko 3! Ko iskoristi sjajne bonus kvote na Belgiju će dobiti 3.45, a na Englesku 3.10!

SENEGAL – KOLUMBIJA: KVOTA  2.15

Japan je napravio problem Senegalu i Kolumbiji, a ova dva tima igraju za prolaz dalje. Ako Hames i Falkao žele da odu u drugi krug – moraće da pobijede i potvrde Meridianovu kvotu 2.15 na Kolumbijce!

JAPAN – POLJSKA: KVOTA 2.95

Poljaci su jedno od najvećih razočarenja ovog prvenstva, a meč sa Japanom im ništa ne znači. No za Jošidu, Okazakija, Osaka, Nagatoma i drugove, ovaj meč može mnogo da donese. A, svako ko odigra na Japan- može da utrostruči svoj novac!

PANAMA – TUNIS: KVOTA 2.10

Panama i Tunis igraju revijalni meč, ali kvote na ovaj duel nikako nisu naivne! Panamci se nisu pokazali kao respektabilan  tim, dok je Tunis imao neke dobre momente – tako da kvota 2.10 na Tunis nije nešto što se treba propustiti!

foto:fifa.com

About The Author

Možda ste propustili