Stipanović: Igokea je favorit

Košarkaši Igokee odradili su dva treninga na parketu dvorane u Botevgradu, u kojoj ih sutra očekuje dvoboj sa Klužom, u prvoj rundi kvalifikacionog turnira za grupnu fazu FIBA Lige šampiona.

Trener Igokee Dragan Bajić, neće moći da računa na Entonija Klemonsa, koji nije ni doputovao u Bugarsku, ali uprkos tome optimizam provejava kroz redove ekipe Igokee kojoj, centar Kluža, Andrija Stipanović, daje blagu prednost pred sutrašnji duel.

“Ulog je veliki za obje ekipe, a to je plasman u FIBA Ligu šampionu. Bez obzira na sve probleme koji su nas pratili, mislim da ćemo, i mi, i oni dati sve od sebe da dođemo do pobjede. Smatram da je Igokea blagi favorit. Napravili su zaista dobru ekipu, ali i mi imamo snage da im pariramo. Očekujem dobru utakmicu”, rekao je Andrija Stipanović za ATV.

Svjestan je da bi tas na vagi mogao da bude, skoro, pa identičan problem sa kojim su i jedni, i drugi suočili tokom pripremnog perioda.

“Istina je da je ekipa Igokee imala problema virusom korona, ali je i nama dosta igrača bilo u karantinu prilikom dolaska Rumuniju. Pratili su nas problemi tokom pripremnog perioda. Vidjećemo, jedna je utakmica”, istakao je Andrija Stipanović.

View this post on Instagram

Posljednji trening KK Igokea pred meč sa Klužom

A post shared by Kosarka 24 (@kosarka24sata) on

foto:U-BC-Cluj Napoca